İstanbul Kent Üniversitesi Ar-Ge Ve Proje Yönetimi Ofisi

HABERLER & DUYURULAR

22 Mart 2024

2209- B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023/2 Dönemi Bilimsel Değerlendirme Sonuçları Belli Oldu

“Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023 yılı 2. dönemine yapılan başvurular alanında uzman öğretim üyeleri tarafından değerlendirilmiş ve destek almaya hak kazanan projeler belirlenmiştir.

22 Mart 2024

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023/2 Dönemi Bilimsel Değerlendirme Sonuçları Belli Oldu

“Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023 yılı 2. dönemine yapılan başvurular alanında uzman öğretim üyeleri tarafından değerlendirilmiş ve destek almaya hak kazanan projeler belirlenmiştir.

04 Mart 2024

Metabolik/Nörodejeneratif/Nörogelişimsel Bozukluklar ve Kronik Ağrı Yönetiminde GETAT Uygulamaları Çağrısı Açıldı!

TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından “Ülkemizde Sık Görülen Metabolik / Nörodejeneratif / Nörogelişimsel Bozukluklar ve Kronik Ağrı Yönetiminde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) Uygulamaları” başlıklı özel çağrı “1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” ve "1003-Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı” kapsamında başvuruya açıldı.

21 Şubat 2024

2024 TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri Başvuruları Başladı

TÜBA,  2019 yılından itibaren paydaşı olduğu dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji etkinliği olan TEKNOFEST'in öncelikli alanları arasında sayılan alanlarda, Türkiye kaynaklı üretilmiş doktora tezlerini ödüllendirmek adına 2021 yılında "TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülü" ihdas etti. Gelenekselleşen bu ödüller üç kategoride; Fen ve Mühendislik Bilimleri, Sağlık ve Yaşam Bilimleri, Sosyal ve Beşeri Bilimler alanlarında yürütülen bilimsel hakem değerlendirmeleri sonucunda birincilik, ikincilik ve üçüncülüğe hak kazanmış tez sahiplerine verilmektedir.

2024 TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri Başvuruları Başladı
16 Şubat 2024

AB PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ

13-14-15 Şubat 2024 tarihlerinde Taksim yerleşkesinde değerli hocamız Doç. Dr. Hüseyin ÜVET ‘in eğitmenliğini yaptığı AB Proje Hazırlama Eğitimi'ni tamamladık.

AB PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ
09 Şubat 2024

GÜNCEL AKADEMİK TEŞVİK YÖNERGESİ YAYIMLANDI

Güncel Akademik Teşvik Yönergesi Yayımlandı
ETKİNLİKLERİMİZ
01 Aralık 2023

GELECEĞİ YARATMAK

Günseli ÖNEŞ’ in katılım sağlayacağı ‘’GELECEĞİ YARATMAK’’ adlı Girişimcilik ve İnovasyon Perspektifleri söyleşimize davetlisiniz.

Geleceği Yaratmak
25 Ekim 2023

ARDEB TANITIM SUNUMU

Ar-Ge Proje ve Yönetim Ofisi olarak, 2 Kasım 2023 tarihinde saat 10:00 da Kimya, Biyoloji Araştırma Destek Grubu Bilimsel Programlar Başuzmanı Sn. Selin BORA MELİK tarafından ARDEB Tanıtım Sunumu gerçekleştirilecektir.

ARDEB TANITIM SUNUMU
ETKİNLİKLERİMİZ
16 Aralık 2021

Ar-Ge ve Proje Yönetim Ofisi olarak, 22 Aralık 2021 tarihinde , 14:00-16:00 saatleri arasında , TÜBİTAK uzmanlarının katılımları ile düzenleyeceğimiz “ TÜBİTAK ARDEB Programları Bilgilendirme Semineri” etkinliğimize, tüm akademisyenlerimiz davetlidir.

TÜBİTAK ARDEB EĞİTİMİ
21 Eylül 2021

Prof. Dr. Dilara Özer Yürütücülüğünde Gerçekleştirilen Tübitak Projesi Kitapçığı Yayımlandı

İstanbul Kent Üniversitesi Akademisyenlerimizden Prof. Dr. Dilara Özer’in yürütücülüğünde gerçekleştirilen “Online Destek Hizmetlerin COVID-19 Nedeniyle Evde Kalan 25- 50 Yaş Aralığındaki Zihinsel Yetersizliği Olan Bireylerin ve Annelerinin Yaşam Kaliteleri ve Fiziksel Aktiviteleri Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi”  TÜBİTAK projesine ait  kitapçık yayımlandı.