İstanbul Kent Üniversitesi Ar-Ge Ve Proje Yönetimi Ofisi

16 Şubat 2024

AB PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ

13-14-15 Şubat 2024 tarihlerinde Taksim yerleşkesinde değerli hocamız Doç. Dr. Hüseyin ÜVET ‘in eğitmenliğini yaptığı AB Proje Hazırlama Eğitimi'ni tamamladık.

AB PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ
01 Aralık 2023

GELECEĞİ YARATMAK

Günseli ÖNEŞ’ in katılım sağlayacağı ‘’GELECEĞİ YARATMAK’’ adlı Girişimcilik ve İnovasyon Perspektifleri söyleşimize davetlisiniz.

Geleceği Yaratmak
25 Ekim 2023

ARDEB TANITIM SUNUMU

Ar-Ge Proje ve Yönetim Ofisi olarak, 2 Kasım 2023 tarihinde saat 10:00 da Kimya, Biyoloji Araştırma Destek Grubu Bilimsel Programlar Başuzmanı Sn. Selin BORA MELİK tarafından ARDEB Tanıtım Sunumu gerçekleştirilecektir.

ARDEB TANITIM SUNUMU
16 Aralık 2021

Ar-Ge ve Proje Yönetim Ofisi olarak, 22 Aralık 2021 tarihinde , 14:00-16:00 saatleri arasında , TÜBİTAK uzmanlarının katılımları ile düzenleyeceğimiz “ TÜBİTAK ARDEB Programları Bilgilendirme Semineri” etkinliğimize, tüm akademisyenlerimiz davetlidir.

TÜBİTAK ARDEB EĞİTİMİ
05 Mayıs 2021

Kent’te Girişimcilik Buluşmaları

“Kent’te Girişimcilik Buluşmaları” kapsamında gerçekleştirdiğimiz “Genç Girişimcilik” etkinliğinde Rektörümüz @necmettinatsu ve stratejik ortağımız @synergiahub kurucu ortağı @alicihankurt açılış konuşmaları ile genç girişimcilerimize tavsiyelerde bulundular.

Kent’te Girişimcilik Buluşmaları
12 Şubat 2021

Tübitak Ardeb Programları Eğitim Sunumu

Ar-Ge ve Proje Yönetim Ofisimiz tarafından 10-11 Şubat 2020 tarihinde, üniversitemiz akademisyenlerine “TÜBİTAK ARDEB PROGRAMLARI EĞİTİM SUNUMU” gerçekleştirildi. Sunumda ARDEB proje programları ve proje başvuru süreçleri ile ilgili önemli bilgiler akademisyenlerimize aktarıldı. Sunuma katılan tüm akademisyenlerimize teşekkür ederiz.

12 Şubat 2021