Üniversitemiz ile Yıldız Teknik Üniversitesi arasında Stratejik İş Birliğinin ilk adımı atıldı

İstanbul Kent Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi arasında Ar-Ge ve Girişimcilik alanlarında stratejik iş birliğinin ilk adımı atıldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Necmettin Atsü, Ar-Ge ve Proje Yönetim Ofisi Direktörü Doç. Dr. Güliz Erdem ve Direktör Yardımcısı Sedat Türk katıldı.

Ziyarette, iki üniversite arasında yapılacak iş birliğinin kapsamı belirlenmiştir. Bu kapsamda, sağlık başta olmak üzere değer yaratılacağı düşünülen alanlarda akademisyenlerin birlikte çalışma olanaklarının geliştirilmesi ve araştırma altyapılarının karşılıklı olarak kullanıma açılması konusunda mutabakata varılmıştır.