Rektörümüz BESMEK sergi açılış törenine katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. M.Necmettin Atsü, Beyoğlu Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursu tarafından düzenlenen BESMEK Genel Sergi ve Festival açılış törenine katıldı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Sayın Haydar Ali Yıldız'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya Yanık, Beyoğlu Kaymakamı Sayın Mustafa Demirelli ve Beyoğlu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sayın Ali Koca katıldı.

Yıl boyunca kursiyerlerin el emekleriyle ürettiği eserlerin yer aldığı sergi, Hasköy Kültür ve Gösteri Merkezi’nde 28 Haziran'a kadar ziyaret edilebilir.

Sergi hakkında değerlendirmelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. M.Necmettin Atsü, " Beyoğlu Belediyesi ve Üniversitemiz arasındaki iş birlikleri başarılı bir şekilde devam ediyor.  Üniversitelerin akademiye olduğu kadar topluma da dokunması gerekiyor. Bu kapsamda birçok değerli hocamız BESMEK kursiyerlerine çocuk gelişiminden iletişime, psikolojiden kişisel gelişime çeşitli konularda eğitim vermiştir. Önümüzdeki dönemde projelerimizi devam edecektir" dedi.